Najem spletne trgovine - povečajte internetno prodajo

Moj račun
  info@moja-kosarica.si   0590 91 995

Plačevanje s kreditnimi karticami

Plačevanje s kreditnimi karticami

Torek, 17. september 2013

Plačevanje s kreditnimi karticami

Plačevanje s kreditnimi karticami je vedno bolj pogosta praksa v spletnih trgovinah.

Kljub temu, da se v Sloveniji še vedno najpogosteje uporablja način plačevanja po povzetju, se procent opravljenih plačil preko plačilnih kartic močno povečuje.

Zato je prav, da vsi lastniki spletnih trgovin začnejo razmišljati o tem, da svojim strankam omogočijo tudi ta način plačevanja.

Do nedavnega je bil postopek vzpostavitve takšnega plačilnega sistema precej dolgotrajen in drag. Potrebno je bilo vzpostaviti pogodbo z banko, ki si je za to zaračunavala visoko mesečno provizijo in provizijo od vsake transakcije. 

V tujini so spletne storitve, ki omogočajo nakup preko plačilnih kartic cenejše, bolj kvalitetne in uporabnikom bolj prijazne. Zato smo se odločili, da eno izmed njih integriramo tudi v Mojo Košarico. 
Izbrali smo nemško storitev PAYMILL, ki nas s svojo strokovnostjo ekipe, odzivnostjo in hitrostjo vedno znova preseneča. Po končanem postopku vam pošljejo celo darilce :-)
Za uporabo storitve vam ne zaračunavajo mesečne provizije, ampak samo provizijo od vsakega opravljenega nakupa, in sicer:
- 2,95% od zneska transkcije
- 0,28 € na uspešno transakcijo

Vzpostavitev PAYMILL računa običajno traja od 7 do 10 dni. Po končanem postopku, vam opcijo plačevanja integriramo v vašo trgovino v roku 2 delovnih dni.

Če bi želeli več informacij o storitvi PAYMILL in integraciji plačevanja preko plačilnih kartic, nam pišite na info@moja-kosarica.si ali pokličite na 0590 91 995.


Izdelki v akciji

NULL