Najem spletne trgovine - povečajte internetno prodajo

Moj račun
  info@moja-kosarica.si   0590 91 995

Varnost

Za varnost smo v sistemu Moja Košarica dobro poskrbeli. Poleg SSL enkripcije skrbimo tudi za varnostne kopije in neprekinjeno delovanje.

Varnost

SSL enkripcija:

Vsaka trgovina je lahko zaščitena z 128 bitnim SSL certifikatom, ki varuje vaše podatke. Sistem Moja košarica zagotavlja, da so vaši podatki, ter podatki o vaših strankah varni pred, med in po izvršenem nakupu.

Varnostne kopije:

Z storitvijo Moja Košarica je vsaka skrb glede izgube podatkov odveč. Sistem Moja Košarica avtomatsko izvaja varnostne kopije vaših podatkov, tako, da so kljub morebitni nesreči vedno dostopni.

Programska oprema:

Za prodajo na spletu z storitvijo Moja Košarica ni potrebno namestiti nikakršne programske opreme. Celotna rešitev deluje na naših hitrih in varnih strežnikih, za katere skrbimo mi. Vse vzdrževanje, posodobitve in nadgradnje so brezplačne in za vas transparentne.

Dosegljivost:

Vaša trgovina bo tekla na super hitrih in varnih strežnikih, tako, da je odveč vsaka skrb, da trgovina ne bi bila dosegljiva za vaše kupce.

Zakonska določila:

Storitev Moja košarica je realizirana v skladu s predpisanimi pravili o spletni trgovini in računovodskimi standardi. 
V kolikor se zakonodaja na tem področju spremeni, bomo storitev Moja Košarica ustrezno prilagodili in vas obvestili. Vse takšne nadgradnje so za vas brezplačne.